Korai magömlés

 

Korai magömlés leküzdése

 

 

A gyakorta szexuális életben részt vevő férfi egyének esetében előfordulnak problémák a teljesítőképességgel egyszer-egyszer vagy gyakran. A nemi gondok megjelenése jellemzőnek is mondható a stresszes hétköznapok okán, melyek hatással vannak az élet minden területére. Leggyakrabban erekciós probléma és idő előtti ejakuláció keseríti meg  a hímneműek mindennapjait, akik népes tábora elbújik a gondjai elől. A baj takarása csak nehezebbé teszi a probléma megoldását és késlelteti a gyógyulás folyamatát.

A feladat, ami megoldásra vár: az idő előtti ejakuláció gyógyítása. Az orvostudománynak korszerű eszközei vannak azok részére, akiknek módjában áll megválasztani azt kezelési módszert, amivel a probléma hatásosan megszüntethető. A kiindulási pont a gyógyulás irányában a probléma precíz felismerése és annak elfogadása, hogy lépni kell a gyógyulás érdekében.

 

Korai magömlés ellenszere

 

Korai magömlés leküzdése dapoxetine gyógyszerrel

Korai magömlés a  Föld össz hímnemű lakosai közül 35-40% érintett a problémában. Az amerikai adatok szerint  a szexuálisan aktív hímnemű egyének egyharmadát érinti. Érthető, ha a kutatók igyekeznek olyan szert kifejleszteni, amely támogatja a korai magömlés orvoslását elősegíteni.

2006-ban a minnesotai egyetem munkatársai arról adtak számot, hogy befejezték egy új gyógyszer kísérleteit, melyek nemi probléma gyógyítását teszik lehetővé. 12 héten keresztül vizsgálták gyógy intézményi körülmények között hogyan hat a Dapoxetine készítményként megjelent tabletta a korai magömlés leküzdése, illetve az ejakuláció visszafogásában.

A kísérletnek 2600 hímnemű résztvevője volt, és Dapoxetine 30, illetve 60 mg-os adagját váltva szedték. A vizsgálat végeredménye a korai magömlés leküzdése folyamán, hogy a 30 mg-os gyógyszert alkalmazva a magömlés ideje 2 perc 47 másodpercre, a 60 mg hatóanyag tartalmú készítménynél pedig 3 perc 19 másodpercre hosszabbodott meg azoknak a hímnemű egyéneknek az ejakulációs ideje, akik azonnal ejakuláltak, amint hímtagjuk a vaginába ért. A szakemberek véleménye szerint az új gyógyszer jól tolerálható és kockázat nélkül alkalmazható szemben a SSRI készítményekkel, amelyek alkalmazásáról ellenérzések kerültek felszínre az elmúlt évek során. Végre létrejött korai magömlés gyógyítás során kifejleszthető kifogástalanul alkalmas gyógyszer! Dapoxetine már több márkanéven kapható, legkiemelkedőbb változata a P-force nevő gyógyszer, amelyben már Viagra hatóanyag is található, így a nemi betegség már semmilyen formában sem veszélyeztetik a az ezt a készítményt szedőt, ugyanis korai magömlés leküzdése céljából, és merevedési zavar ellen is kitűnő.

Korai magömlés leküzdése egyéb gyógyszerekkel

Nemi gondok jelentkezésénél sokan megrémülnek, mivel ez a férfiasság státuszszimbóluma. Nem urai már a saját testüknek? A kérdést nagy számban tették már fel, mert nincs tekintettel a korra a betegség, ifjút és öreget ugyanúgy utolérhet, mely vagy erekciós problémák vagy idő előtti, illetve kései magömlés formájában mutatkozik meg. Férfiak réme az ágybeli kudarc, mely befolyásolja a mindennapokat is a hálószobán kívül.

Ejakuláció visszatartó kenőcsök, spray-k használata ajánlott, amelyek helyi érzéstelenítéssel oldják meg az ondó visszatartásának kérdését. Az idegvégződések stimulálása megszűnik, és magömlés ideje kitolódik.

Óvszer alkalmazásával is meghosszabbítható a nemi együttlét, azonban végleges megoldást kizárólag egy speciális erre kifejlesztett terápia hozhat . 3-6 hónapos kúra javasolt az érintetteknek, melynél a hatásos készítmény kiválasztásában az orvos tud segítséget nyújtani. Szakorvosok véleménye alapján: korai magömlés leküzdése magától ritkán szűnik meg, ezért érdemes minél gyorsabban szakorvost felkeresni. Az előrehaladott kutatások segítségével, ma már több olyan készítmény is van a gyógyszerpiacon, melyekkel korai magömlés kiküszöbölése nem jelent akadályt.

 

Korai magömlés gyógyszere

 

Korai magömlés leküzdése segítséggel

Szexuális zavarok megjelenése esetén, felvetődik az a kérdés, érdemes lépni a gyógyulás érdekében, vagy sem. Ha a férfinak korai magömlés leküzdése okoz gondot, ajánlott a problémával való mielőbbi szembenézés, ugyanis kellő időben diagnosztizálva a gondot, hatásosan lehet orvosolni. Orvoshoz fordulni nem szégyen és a szorongás is könnyebben megszüntethető, ha tudja a páciens, van megoldás a problémájára. Az egész világ férfitársadalmát érintő súlyos egészségügyi probléma elgondolkodásra készteti a szakembereket, akik keresik a hatékony megoldást, mellyel korai magömlés gyógyítása nem bonyolult és  a szervezet számára sem megterhelő.

A kutatások alapján  szexuálpszichológus segítségének igénybevétele javasolt vagy olyan orvos segítségének igénybevétele, aki hosszabb távú tapasztalattal rendelkezik a témában. Urológus gyulladás csökkentő gyógyszereket tud felírni a probléma megoldására, míg a szexuálpszichológus párterápiával segít a lelki feszültségoldásban. Amennyiben szervi elváltozást nem találnak, csakis lelki problémák okozhatják a korai magömlést.

 

Korai magömlés leküzdése egyedül

A szakemberek véleménye, hogy a beteg egymaga nem tud megharcolni a korai magölés betegséggel, mert szükség van némi kiindulópontra, milyen módon történjen a betegség orvoslása. A  felsülés okozta félsz gyógyulása csak  nagy kitartással lehetséges, amennyiben a problémákkal küzdő személy száz százalékosan úgy dönt, hogy legyőzi félelmeit és úrrá lesz testén.

Meg kell tanulni tudatosítani az orgazmus megelőző érzéseket, amelyek elnevezése: preejakulációs jelek. Amennyiben megtanulja felismerni ezeket a jeleket az eredmény nem marad el; néhány alkalom után már észrevehető a változás a szexuális életben, mely visszaadja a a problémákkal küszködő önbizalmát. Ha elválik, hogy a páciens úrrá tud lenni a testén, akkor már a gyógyulás útjára lépett. A korai magömlésből történő kigyógyulás az akarattól függ, ha mégsem megy, akkor ott van a biztosan használó Dapoxetine gyógyszer, amely végleges megoldást kínál a problémára.

 

Korai magömlés leküzdése elszorításos módszerrel

A korai magömléstől való megszabadulás magunkban nagyobb falat, mint azt hinnénk. Elég nagy akaraterővel rendelkező személynek azonban van rá esélye, hogy egyedül is meg tudja oldani. Célzott gyakorlatok megtanulásával a nemi aktusok időtartama meghosszabbítható, a korai magömlés leküzdése megvalósítható.

Korai magömlés leküzdése maszturbációval indul, mely nyugodt körülményeket igényel. Az erekciótól a ejakulációig eltelt idő mennyiséget szükséges. A fityma húzogatásával ingerlődnek az idegvégződések, melyek lerövidítik az kielégülésig szükséges időt. Direkt az ondó kilövellése előtt el kell szorítani a makk peremét . Addig kell folyamatosan szorítani, amíg már nem érezni az orgazmus közeledését, így a korai magömlés leküzdése már nem vágyálom, hanem valóság.

Az eseménysor ideje alatt számolni kell a mozdulatokat és felírni azok számát. Amennyiben az orgazmus közeledte nem fenyeget már, ismételni kell az önkielégítés műveletét, miközben a számolás folytatódik. Hova tovább, egyre inkább kitolódik az orgazmus közeledése. Amikor ez már megy, síkosító használatával lehet nehezíteni a helyzeten és a partner segítségét is igénybe lehet venni gyakorláshoz.

A közös „produkció” végeredménye korai magömlés megszüntetése intim tornagyakorlatokkal. A feltételes reflex kialakítása a cél, melyhez nagy mennyiségű gyakorlás szükséges hogy az a siker megfelelő legyen.

 

Korai magömlés leküzdése a partner segítségével

A partner segítsége sokat jelenthet korai magömlés leküzdése céljának elérésében, ennek okán elkerülendő , hogy a szégyenérzet éket verjen a nő és a férfi közé. A intim probléma jelentkezésénél a segítségkérés természetes folyamat, hisz egymagunk legyőzni a problémát nem biztos, hogy tudjuk.

Ha a férfi elég nagy akaraterővel rendelkezik megpróbálkozhat korai magömlés leküzdése folyamatával, de a gyakorlatokba érdemes a partnert is bevonni. Az elszorításos technika alkalmazásával a stimulálástól az ejakulációig tartó állapot többször megismételhető, ami idővel megnő. Ha már 10 percig megy, síkosító alkalmazásával nehezíthető a gyakorlat. A szorítás a nemi aktus közben is alkalmazható, ehhez legajánlottabb pozitúra, a lovagló póz. Kezdetben nehéznek tűnhet a sok ”edzés”, rendszeresen csinálni kell!

Amennyiben 1-2 hónap alatt nem történik pozitív irányú változás, minden bizonnyal pszichés gondok állnak a bajok hátterében. Győztesként kikerülni a korai magömléssel folytatott harcból lehetséges, csupán a megfelelő módszert kell meglelni ehhez és ez néha nem kevés időt vesz igénybe.

Ha megtett mindent a gyógyulás érdekében mégsem javul a helyzet, akkor sincs baj, hiszen Dapoxetin készítmény segít a korai magömléstől való megszabadulásban, és még ezeket a különböző gyakorlatokat sem kell végrehajtani, hiszen az okát kezeli a Dapoxetine tabletta, és nem csak ideiglenes pár perces megoldást kínál számunkra. Amennyiben Dapoxetine rendelés mellett dönt, akkor kérem keresse fel weboldalunk rendelés menüpontját, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a korai magömlés kezelésére létrehozott  kitűnő készítményről!

Korai magömlés weboldalunk korunk férfibetegségéről szól. A betegség lehetséges gyógymódjairól. Dapoxetine  kimondottan az idő előtti ejakulációt megakadályozó készítményről.