Szállítási információk

Rendelés, vásárlás útmutatás.

Fizetési variációk, termék átadása-átvétele

A megvett terméket az alábbi úton lehet kifizetni azonfelül kézhez kapni:

•             Előre történő utalással egy jelzett bankszámlaszámra: eszerint a legolcsóbb, mert a kézbesítési, csomagolás, amellett további kiadásokat mi álljuk.

•             Postai utánvétellel a termék kézhez kapásakor a postának, illetve a postásnak kifizetni az áru utánvételi árát, attól függően, hogy a postástól veszi át a csomagot, illetve a postahivatalban. Az utánvétel összeg kifizetésekor kapja meg a rendelt árut.

Előre utalással való vásárlás amellett átvétel: az előre való utalás oly nézőpontból lehet nyereségesebb, hogy ilyenkor a postaköltséget cégünk fizeti, így jóval kevesebb pénzért megvásárolhatja az árucikket. Rögtön, amikor megérkezett a fizetség kereskedésünkbe, abban az esetben még aznap postázzuk a terméket, ekképp 48-72 óra alatt lefolytatható az egész, és jutányosabb is.

Potencianövelő postázásElőre történő utalásnál kérjük írjon a Kapcsolat menüponton keresztül egy levelet és mi nyomban megírjuk azokat az elérési lehetőségeket e-mailben Önnek, amelyre utalni szükséges az összeget. A csekk közleményébe írja be azt a nevet, irányítószámot, mint amit a rendelésben is eljuttatott nekünk, eszerint egyszerűen be tudjuk azonosítani. A termék nevét kérjük, soha ne írja be az utalás közleményében, csakis csupán a nevét amellett az irányítószámát adja meg, azt, amit az igénylés során megadott!

Amint beérkezett az utalás (ez normál esetben egy-két óra, vagy 1 nap), arról SMS-ben tudósítanak bennünket, és így még aznap már fel is adjuk a küldeményt ajánlott, utánvétel nélküli levélként, ami egy, illetve maximum két nap alatt bizonyosan odaér Önhöz, persze titoktartó csomagolásban.

Postán történő illetve futárszolgálati utánvétellel bonyolított vásárlás valamint birtokba vétel: Az utánvételes kifizetési mód a legismertebb továbbá leggyakoribb. A postás a megrendelt címre szállítja ki az árut továbbá az utánvételi költség kiegyenlítésekor odaadja azt Önnek. Általánosságban mondható, hogy 20 000 forintig bezárólag 1-2 dobozos rendelés esetében elsőbbségi felárral postázott küldemények valamennyi szállítási, valamint egyéb összege csak 1500 forint. Eme ár felett, amellett a küldemény súlyának megnövekedése okán, esetleg 1800-2100-2700 forint is lehet a plusz fuvar kiadás. A vásárláskor ezt a kiszállítási költséget hozzáadja a számlázó rendszerünk az áru árán túl, így megismerheti Ön is, hogy pontosan mennyi is lesz a postaköltsége, azaz az áruval együttesen pontosan milyen összeget fizet majd.

A postai utánvét, vagy postai utánvétel szókapcsolat azt jelenti igazából, hogy az értékesítő feltüntet a küldeményen egy utánvételi árat, amit szeretne, hogy a megrendelő a birtokba vétel folyamán megfizessen. Az utánvételi ár a mi esetünkben az árucikk fogyasztási árából, a postaköltségből, és a csomagolás költségéből adódik. Érthetően ez az utánvételi ár a megrendelt terméket plusz összegekkel emeli, melyet a megrendelőnek szükségeltetik kifizetnie. A postai utánvétellel bonyolított kifizetés esetében a futárnak kell átadni a küldeményen lévő utánvételi árat, és így az árut megkapja. Hogyha nincsenek otthon a címen, ír egy értesítőt. A másik verziója a postán maradó utánvételes csomag, amelynél a postahivatalban marad a csomag, nem kerül kikézbesítésre továbbá miután Önnek nem kell a saját adatait közölnie az igényléskor, eszerint nem fogják értesíteni a postától, hogy küldeménye érkezett, ezért Önnek kell besétálnia a postahivatalba és kifizetni az utánvétel díját. A postahivatalban maradó termék bonyolítása azért nem ilyen pofonegyszerű, hogyha eszerint igényli kérni az igénylését, mindenféleképpen olvassa el a következőket, mert ha már többször vásárolt ekképp, akkor is megváltoztak a postázás előírásai, amiről itt informálódhat bővebben.

Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Kérjük, okvetlenül tanulmányozza eme postán maradó útmutató szöveget, mert lehet, hogy Ön már sok esetben is rendelt postahivatalban maradó küldeményt és minden simán ment, de mostanában jelentősen átalakultak a postán maradó küldemények módszerére vonatkozó kritériumok!

Ez általában a legbonyodalmasabb hozzáférési út a példák szerint, nagyszámú okból kifolyólag is.

A kisposták, vagy a plázákban, azaz bevásárló központokban lévő postahivatalok nem fogadnak postahivatalban maradó küldeményeket, így azt visszajuttatják a feladóhoz. Javasoljuk, hogy a szóban forgó város, vagy település főpostájára kérjék a megrendelésüket, amennyiben megoldható, és így máris jóval kevesebb probléma fordulhat elő a birtokba vételnél. A postakeresőben az olyan egészen kis posták, illetve plázák- bevásárlóközpontjainak postái is olvashatóak, ahol nincsen postán maradó küldemény, tehát azt ajánljuk ne ezeket, hanem a központi (fő)postákat jelölje ki!

Rengetegen nincsenek tisztában vele, hogy a postahivatalban maradó küldemények esetén egyáltalán nem kapnak értesítést a postástól. Hiszen nem is tudnák milyen címre postázzák az értesítést, mert az Ön saját címét nem is írta meg az igényléskor, hanem pusztán a postahivatal címét vagy számát, amit a postakeresőben választott. Ezt nehezíti még, hogy sokszor azt mondják a postahivatalba besétáló személynek, hogy nem küldték el, vagy eltűnt. Ebben az esetben kérjük, küldjön számunkra a Kapcsolat menüpont segítségével egy üzenetet, ahol mi válaszlevélben elküldjük Önnek az igénylés alkalmával kijelölt küldeményazonosító számot. Így már bizonyára oda fogják adni Önnek az ajánlva feladott csomagját, amibe a terméket csomagoltuk.

A postán maradó csomagok megérkeznek a főpostára /1-es számú posta/, és feltéve, hogy Ön nem oda kérte postán maradóként, akkor átszállítják a megadott számú vagy című postára az Ön küldeményét. Amennyiben a főpostára kérte, akkor ott várja Önt az 1-es számú postahivatalban.

Legfőbb tennivalók: A postahivatalban maradó csomagoknál sohasem küldenek Önnek értesítést, ekképp Önnek kívánatos a megrendeléstől számítva 24-48 órán belül befáradnia a megadott című illetve számú nagyobb postára az adott településen. Ha 7 munkanapon belül nem fárad be a postahivatalba, olyankor a csomagot visszaküldik a feladóhoz, azaz hozzánk. Amennyiben a postán azt mondják, hogy nem jött meg a küldemény, vagy nincs meg, abban az esetben meg kell adni a küldeményazonosító RAG számot, és azután garantáltan megoldódik a baj! Ezt a számot a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetben kérje cégünktől, és akkor mi továbbítjuk Önnek a lehető leggyorsabban.

Legkomolyabb nehézség a postán maradó csomagoknál hogy a beérkezett küldeményt (levél alakjában) nem minden esetben találják meg azonnal a postahivatalban, mindössze egy ún. küldeményazonosító (RAG) számmal, amelynél az összes feladott csomag útvonala követhető. Az ún. küldeményazonosító RAG szám információja alapján már 100%-os biztonsággal ki tudják keresni a megadott postahivatalban az utánvételes ajánlva feladott küldeményét, és odaadják Önnek a szerintük „még be sem jött” küldeményt. Sokszor a postán a kevéske motiváció azonkívül a gyenge fizetés következtében, ha nincs közvetlenül könnyen megtalálható helyen a keresett küldemény, olyankor szívesebben azt mondják Önnek, hogy nem jött meg, illetve eltűnt. Emiatt meghatározó a küldeményazonosító RAG szám, ami ugyanakkor egy csomag nyomon követési szám. Eme számot a Kapcsolat menüponton át egy üzenetben kérje el cégünktől.

Az igénylés utáni napon az áruja minden esetben kiküldésre kerül délután 16 óráig kivitelezett megrendelések esetén. A 16 óra után bejelentett igényléseket, ha még van kapacitásunk, akkor szoktuk teljesíteni, viszont amennyiben nem sikerül, akkor csak másnap adjuk fel őket. A postázott minden létező csomag saját küldeményeket nyomon követő RAG számot kap, ez okból kikereshető a postahivatal számítógépének adatbázisa segítségével.

A postahivatalban maradó igénylést követő másnap, elküldjük Önnek ezt a küldeményeket azonosító számot, de ennek hiányában is besétálhat a postahivatalba és elkérheti a küldeményét, feltéve, hogy normális hivatalnokok vannak, akkor kikeresik Önnek szélsebesen és átveheti.

Ha valamilyen okból mégsem írnánk meg ezt a RAG számot e-mailben, abban az esetben vegye fel velünk a kontaktust, amennyiben befáradt a postahivatalba és azt állították Önnek, hogy nem jött meg a küldeménye, illetve nincs meg. A KAPCSOLAT menüpontra kattintva küldjön el cégünkhöz egy üzenetet!

Az okból olyan lényegbevágó, hogy valódi levelezési címet és telefonszámot írjon be, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres maradjon. Netalántán ilyen kiszállítási problémánál el tudjuk Önt érni, ha nem reagál a levelünkre.

Házhoz szállítás hagyományos postai utánvéttel, címre való küldéssel

A szokásosnak amellett leggyakoribbnak nevezett postahivatali utánvétel lakáshoz történő kiszállítása alkalmával a postás kis értéknél (100 000 Ft-ig) kikézbesíti a küldeményt a lakásra, és akkor az átvételkor le tudja róni a postaköltséget a rendelő úgy, hogy a helyszínen a szállítónak megfizeti az utánvét árát. Az utánvételi összeg a rendelt termék(ek) összegéből, a posta- utánvételes, és csomagolási kiadásokból áll össze. A rendelésénél különben mindenkor szerepeltetjük a kézbesítési díjat is részletesen, eszerint láthatja, hogy a rendelt árun túl mennyibe kerül a kiszállítás.

Házhoz való kézbesítéskor utánvétel alkalmával, ha nem talál senkit otthon a postás/szállító, vagy nagyobb értékű az utánvét összege, akkor többnyire a helyszínen hagy egy üzenetet a postaládában.

Sajnálatosan azt szükséges benyomásaink alapján mondanunk, hogy a kézbesítési ellátás nem mindig a legtökéletesebb, előfordul, hogy értesítőt sem hagynak a postások/futárok nem tudjuk milyen okból, és ilyenkor küldeményünket visszafordítják hozzánk, mert Ön nem tud a küldeményünk megérkezéséről, minthogy nem kapott róla értesítőt, hogy ott járt vele a postás vagy a futár. A megoldás az, hogy a rendelés után két nappal legfeljebb, amennyiben nem viszik ki a megadott lakásra a küldeményt, abban az esetben fel kell adnia nekünk egy üzenetet a Kapcsolat menüpontban. Ezután a küldeményeket azonosító (RAG) számot megírjuk az Ön számára és ezzel biztos megtalálják a postán.

Probléma, illetve két napnál régebbi megrendelés esetében, ha nem jutott el Önhöz a csomagunk, abban az esetben legyen szíves, vegye fel velünk a kapcsolatot úgy, hogy küld egy levelet a gondjáról a Kapcsolat menüpontra kattintva!

Hazaszállítás előreutalásnál

Amennyiben Ön előre elküldte részünkre küldemény összegét, abban az esetben az átutalás megérkezését követően, aminél SMS-ben tudósítanak minket, még egyből aznap postázzuk a küldeményt. Az árucikket szokásos buborékfóliás átlátszatlan valamint nem kitapintható borítékba zárjuk, és nem jelezzük, mit tartalmaz. A tapintatos küldeményünk ajánlottan fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Feltéve, hogy esetleg nem volt otthon és így a postás vagy a futár nem tudta odaadni, abban az esetben hagy egy üzenetet a postaládában. Ezzel szükségeltetik besétálnia a postahivatalba továbbá átvennie az ingyen kiadott tapintatos kinézető ajánlott levelét.

Ha nem hagytak ott értesítést továbbá már két-három napja megrendelte az árucikket, olyankor bizonyára a postás vagy a futár nem hagyott a helyszínen értesítést az Ön számára, azonban a postahivatalban benn lesz a küldemény. Feltéve, hogy akkor sem képesek megtalálni, juttasson el számunkra a KAPCSOLAT menüponton át egy levelet és segítünk Önnek megoldani a problémát! Az átutaláshoz szükséges díjtérítési útmutatónkat ezen oldal tetején találja meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Házhoz szállítás gyorsasága, időtartama, extra sürgősségi szolgáltatás

A szállítás idejének csökkentése, és a tisztelt vásárló minél jobb ellátása vállalatunk lényegbevágó követelménye! Persze az olcsó kiküldési költségeket alapul véve a magyar posta árai és gyorsasága a mértékadó, vagy a futárszolgálat.

A 16 óráig kivitelezett rendeléseknél aznap megtörténik a dropship, más szóval a küldemények kézbesítése. Így az aznapi postára adásnál a postahivatal 24-48 óra alatt biztosítja a küldemények célba érkezését egész Magyarország területén belül. Ez az időintervallum ténylegesen is is betartható. A fuvarcégek 24 órás elintézést vállalnak.

Az összes csomagot szokás szerint normál elsőbbségi külön lehetőséggel vesszük igénybe, aminek ráadás ára nem haladja meg a 90 forintot se.

A megrendelő igénybe vehet postai extra sürgősségi lehetőséget is (EMS), amely garantálja, hogy az aznap kivitelezett rendeléseket következő napra a fuvar cég 5600 forintos díj ellenében a nagyobb városok településein délelőtt 9 órára a kisebb települések esetében legfeljebb déli 12-ig átadja.

A postahivatal normál elsőbbségi lehetősége nem jelenti bizonyosan a másnapi átadást, eszerint amennyiben valakinek okvetlen szüksége van másnap a küldeményre, akkor kérhet kivételes sürgősségi lehetőséget úgynevezett EMS lehetőséget, mely esetén a postahivatal szavatolja a következő nap délelőtti átadást.

Postázás díja, utánvételes ár, csomagolási kiadások a rendelésnél

A postahivatali utánvétes vásárlás egy többe kerülő lehetőség, minthogy a termék díján felül a postaköltséget is a vásárlónak kell kifizetnie, nem úgy, mint az előre történő utalásnál, mert annál vállalatunk átveszi teljes egészében a kiküldési valamint a további hozzá járuló költségeket.

A házhozszállítási, becsomagolási, illetve utánvéti díj összege átlagban nem túl nagy értékű termékek esetében 1500 forint alatti.

A nagyobb értékű, ekképp valamennyivel súlyosabb küldemények esetén az 1800-2200-2700 forintot is elérheti, de a rendelésekor a kiküldési költséget szerepeltetjük külön a termék eladási árán kívül, ekképp pontosan meg fogja tudni, hogy mennyi lesz az egész megrendelése együttvéve.

A rendeléshez tartozó posta, utánvétes, csomagolási teljes díjat, ami még rámegy az áru árára, azt a rendeléskor a számítógépes rendszer tételesen kiírja az Ön számára.

A lehető legolcsóbb valamint legoptimálisabb hazaszállítási módszert ajánljuk az Ön számára a legnagyobb titoktartás betartásával.

Problémák továbbá tennivalók a kézhez vétellel, kiszállítással kapcsolatban

Magától értetődően a házhozszállítást amellett a postázást is csak emberek teljesítik, ezért olykor-olykor hibát véthetnek. Ezzel nem lehet probléma, elvégre valamennyi negatív dologra létezik megoldás a „potenciális” kényelmetlen problematikák kiküszöbölésére.

Nem pont azt a típusú illetve mennyiségű terméket találta a dobozban, mint amit kért a rendeléskor

Minthogy internetes gyógyszertárunknak minden nap több száz megrendelést kell teljesítenie, így néha előfordulhat,Szállítási információ hogy valamilyen figyelmetlenség folyományaként egész véletlenül nem akkora mennyiségű illetve nem azt a fajta terméket csomagoljuk be. Ennek természetesen nagyon kicsi a valószínűsége, ámde, ha ez játszódott le Önnel, akkor sincsen gond, minthogy nincs más teendője, mintsem a weblap alján található levélküldő panelen írni nekünk egy panasztevő üzenetet, melyet sürgősen felderítünk még aznap, és hogyha ekképp zajlott, abban az esetben helyesbítjük a mulasztásunkat magától értetődően grátisz.

Az árut széttörve vagy szétszakadva kapta meg a borítékból kivéve

Sajnálatos módon a kézbesítés esetén a nem szakszerűen kezelt azonfelül házhoz szállított csomagok bizony sérüléseknek vannak kitéve. Ezekre a hibás csomagokra a posta szavatol garanciát, vállalatunk nem tud kártérítést leróni a különböző futár vállalatok által keletkezett károkért.

Az ilyen gond rendszerint pusztán meglehetősen ritkán jelentkezett, de a megrendelők mondták, hogy a levél (bliszter) szét van szakadva, azonban ettől még egyáltalán nem volt baja a gyógyszernek, eszerint nem akartak a lehetséges kisebb baleseteken rágódni.

Nem kapta meg a küldeményt időben

Vállalatunk alaposan figyel a dinamikus, aznapi dropshipre (kiküldésre), így minden nap elküldjük a 16 óráig megvalósított rendeléseket. Ezeknek egy, illetve legfeljebb két nap múlva meg kellene érkeznie az egész hazánkon belül akárhová. Feltéve, hogy két nap alatt nem jutott hozzá a csomagjához, akkor feltétlenül tudassa ezt velünk oly módon, hogy a Kapcsolat menüpont segítségével egy üzenetet ír a problémájáról, amiben adja meg, hogy mely jellemzőkkel és milyen árucikket rendelt, mely eddig még nem érkezett meg.

Annak, hogy vajon miért nem kapta meg a küldeményét, véleményünk szerint az alant olvasható okai lehetnek:

•             Nem kapott értesítőt, ez okból nem ment be átvenni a postahivatalba, azonkívül hozzánk visszajuttatták a küldeményt. Ez a hiba rendszerint a postahivatalban maradó csomagok esetében következhet be, vagy olyankor, ha abban a városban, településen az utánvételes csomagokat intéző csomagkihordó postás/szállító és a hagyományosnak mondható postás egészen más. Így tehát feleslegesen reklamál a már talán régről ismert postásánál, hisz nem is ő kapja meg az utánvételi küldemények kiszállítási feladatát. Még hagyományos címre való kézbesítésnél is megesik sokszor, hogy nem hagynak a helyszínen értesítőt, így Ön nem szerez tudomást a csomagunkról és így pár nap leteltével visszajuttatják a feladóhoz.

Azt javasoljuk, hogy okvetlenül írjon számunkra, hogyha a megrendeléstől számított legfeljebb 48 órán belül nem nem érkezett meg az ajánlott utánvétes csomagunk, és mi adunk egy küldemény nyomkövetési számot (úgynevezett RAG számot), amire kiadják Önnek egyéb papír hiányában is a küldeményt. Tehát 48 óránál tovább semmi esetre se várjon, hanem küldjön számunkra a Kapcsolat menüponton át egy üzenetet!

•             A csomag a postán eltűnt. Ekkor Önnek ugyanúgy közölnie szükségeltetik velünk, hogy a csomagunk nem érkezett meg. Mi utánakeresünk, és amennyiben eltűnt a termék, úgy ennek az értékét a posta gyógyszerkereskedésünknek megadja, viszont már azon a napon, amikor ez tudomásunkra jutott továbbá megerősítést nyert, hogy elkallódott, abban az esetben mi egyből postázzuk az Ön számára megint a kért árucikket és így másnapra jó eséllyel meg is érkezik.

Ilyesmire különben csak egyszer volt idáig precedens. Az a fő, hogy amennyiben nem kapta kézbe a csomagot, akkor okvetlenül írjon nekünk, mert az garantált, hogy postázzuk még azon a napon adu. 4 óráig lebonyolított rendeléseket!

•             Nem történt meg a csomag elküldése.

Internetes gyógyszertárunknak minden esetben van raktáron bármely mennyiségű készlete, így közel bizonyos, hogy nem lesz olyan, hogy elfogynak a termékek, továbbá nem áll módunkban feladni a megrendelt árukat. Netalántán megtörténhet az, hogy az igénylés kivitelezése után valamelyik levelezési szolgáltató nem továbbítja az igénylést vállalatunkhoz. Ilyesmire még nem volt egyáltalán példa.

Küldemény nyomkövetési illetve küldeményazonosító szám, ún. RAG szám megírása Önnek elektronikus levélben, hogyha eltűnt a küldemény

Ha azt a tájékoztatást kapja a postástól, illetve a postától, hogy semmilyen küldeménye nem jött Önnek, akkor szinte biztos lehet benne, hogy a postahivatalban elkallódott a csomag. Ilyenkor egy úgynevezett küldeményeket azonosító RAG számot kérnek, mert az összes csomagnak létezik egy saját azonosítószáma, és annak segítségével már kikeresik az Ön csomagját a postán a számítógépbe beírva. A küldemény nyomkövetési RAG szám megmutatását, vagy bemondását minden esetben a postán kell lefolytatni, és nem a postásnak/futárnak megmondani, hogy járjon utána.

Ez a csomagokat azonosító  szám mindenkor két betűvel indul és 14 szám követi. A 2 betű, amikkel kezdődik, az R és az L továbbá utána 14 db szám.

A küldeményét délután 4 óráig bejelentett igénylésnél még aznap kiküldjük, és így egy vagy két nap alatt már át is veheti. Hogyha maximum 2 nap múlva nem érkezett meg, abban az esetben okvetlenül írjon nekünk a Kapcsolat menüponton át egy néhány soros üzenetet a problémájával –  adataival,  és akkor mi azonnal választ küldünk amellett megírjuk az Ön számára ezt a csomagokat azonosító RAG számot. E RAG számmal be tud menni a postára, ahol már a számítógépes adatbázisba beírva egyértelműen tudják majd, melyik küldeményről érdeklődik, valamint kikeresik az Ön számára.

Tapintatosság, csomag kinézete- esztétikuma

Gyógyszerkereskedésünk fő elvárása a tapintatosság! Az igénylése semmiféle esetben sem fog kitudódni harmadik fél felé, azt harmadik félnek nem adjuk kézbe. A legtöbb egyénnek jókora nehézséget okoz, hogy hová is kérjék a csomagot, nehogy akárki is megláthassa. Még a szüleinél vagy egyéb közös háztartásban, lakásban lakik valakivel és nem akar kínos kérdezősködéseket, ekképp bukkan fel a kérdés, hogy hová kérje a csomagot?

A felelet pofonegyszerű valamint persze a legtapintatosabb. A postahivatalba postán maradó levélként.

 

Azért is olyan kiváló ez a megoldás, mert így Önnek még a saját címét sem szükségeltetik számunkra megadnia, hanem pusztán annak a postának a címét vagy a számát (bármely nagyobb település vagy város főpostája az 1. számú posta), amelyet a postakeresőnkből tud majd kikeresni.

 

Azért ez nem ilyen pofonegyszerű, jó egynéhány tájékoztató továbbá dolog létezik a postán maradó küldeményeknél. Hogyha postahivatalban maradó küldeményt szeretne megrendelni, azaz hogy, hogy a postahivatalban benn maradjon a küldeménye és ne szállítsák haza, abban az esetben a következőket mindenféleképpen olvassa át részletesen: szállítás postahivatalban maradó csomagként!

A tasak illetve a küldemény látványa

A kiszállított csomagok külleme valamint formája eléggé szerény, semmi nem utal a tartalomra. A feladó egy magánszemély lesz a kényes kérdések kivédése érdekében. A küldeményt a gyakorlatban levélként adjuk postára, mert ekképp kevesebb pénzbe kerül a csomagnál. A levél egy buborékfóliás boríték, amit nem lehetséges kitapintani se, azonkívül eszerint nem tud sérülni sem a boríték tartalma, nálunk a gyógyszerek.

A kisebb árú illetve súlyú- illetőleg nagyságú megrendeléseket szóval egy kibélelt borítékban adjuk postára, amelynek látványa az alábbi képen látható:

A komolyabb árú, vagy súlyosabb, nagyobb mérető igényléseket kartondobozban küldjük.

Amikor telefonálunk Önnek a megrendeléskor adott telefonszámon

A rendelésben megírt telefonszámon csupán teljesítési, házhozszállítási bonyodalmak során hívjuk fel a legutolsó esetben, feltéve, hogy leveleinkre nem reagál semmit. A rendelés tudomásul vétele miatt semmilyen esetre sem értesítjük telefonon, hanem csupán egy visszaigazoló e-mailt írunk Önnek.

Még abban az esetben hívnánk fel Önt, ha sürgős kézbesítést kíván másnapra. Ha talán a közölt rendelési információkból hiányzik valami, aszerint nem tudunk eleget tenni az igénylésnek. A telefonhívásnál minden esetben a megrendelést feladó embert kérjük telefonhoz, illetve megbizonyosodunk afelől, hogy kivel beszélgetünk, és hogyha a felesége vagy valamelyik barátja vagy rokona venné fel a telefonját (mobilját), abban az esetben se aggódjon pusztán egy eltévedt hívás voltunk egy rejtett számról, akit nem is lehet visszahívni, illetve visszakeresni. Így Önnek nem lesz kellemetlensége! Eszerint a titoktartás 100%-os.

Jótállás

Gyógyszer értékesítő vállalatunk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség valamennyi engedélyével rendelkezik, azonkívül minden portékájára pénz visszafizetési vagy csere szavatosságot ad tisztelt megrendelőinek!

Online patikánkban soha nem történhet meg semmilyen körülmények között sem, hogy az engedély nélküli gyógyszerforgalmazókhoz hasonlóan hamis gyógyszerkészítményt küldjünk Önnek. Cégünk jó híre, hivatalos működtetési engedélye, online patikai amellett gyógyszer kereskedelmi engedélye végett sem engedhetné meg magának, hogy lemásolt gyógyszerkészítményt áruljon, mert akkor bevonják a gyógyszerkereskedés minden engedélyét. Megszüntetnék státuszát, bár mi Magyarországon kívül még 31 gyógyszergyárral, 895 offline patikával állunk szerződésben. Továbbá még 18 államban léteznek jól prosperáló internetes gyógyszertáraink.

Alább ismertetjük Önnel azt a három legfontosabb szövetséget valamint testületet, amik a gyógyszertárak, azonfelül online gyógyszertárak üzemeltetését, szolgáltatását, és a rendelt, illetőleg kiszolgáltatott medicinákat megvizsgálják azonfelül ellenőrzik, gyenge minőségi szint esetén beszüntetik a gyógyszerkereskedés működését, valamint megvonják az üzemeléshez kellő engedélyeit.

•             FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

•             CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

•             VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a Kapcsolat menüpontban megtekinthetőek az összes hivatalos adatunkkal egyetemben.

Eme hivatalos okmányok megfigyelésével már világosan láthatja, hogy kereskedésünk egy hivatalosan funkcionáló internetes patika, és nem csupán a tucatnyi nem legális hamisított gyógyszerkereskedő webes oldalak valamelyike, melyekre a HENT, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület is rátereli a figyelmet.

Gyógyszerkereskedésünk ezen kívül csere biztosítékot, végső esetben pénz visszatérítési garanciát is nyújt minden medicinájára, a következő jótállási kritériumok mellett, ha:

•             Ön nagykorú.

•             Ön nem alkalmazott kábítószert, tudatmódosító szert szedés folyamán és azt megelőzően.

•             Ön betartotta a medicinára vonatkozó betegtájékoztatót teljesen.

•             Ön nem használt koffeint, taurint, és/vagy alkoholt tartalmazó ételt, italt, vagy egyéb különböző fogyasztási cikket a gyógyszer beszedése alatt és/vagy előtte.

•             Ön nem érintett vese, máj, szív, tüdőbetegségben továbbá nem használ erre/ezekre patikaszereket.

•             Ön nem alkalmaz nitrát származékot tartalmazó, illetve egyéb más értágító, intenzív vérnyomást csökkentő, vagy vízhajtó medicinákat.

•             Ön nem pánikbeteg, nincs semmilyen pszichiátriai betegsége, azonfelül nem szed antidepresszáns gyógyszerkészítményeket.

•             Önnek saját hibáján kívül nem volt eredményes ez a gyógyszerkészítmény.

•             Ön beleegyezik abba, hogy IP címét továbbá személyes adatait számítógépünkön tároljuk.

Ha eleget tett ezen pontok követelményeinek, azonfelül a patikaszer önhibáján kívüli okokból nem volt hatásos az Ön számára, visszaadjuk a készítmény értékét, vagy esetleg kicseréljük egy másik alapanyagú gyógyszerre elsőként.

Pénz visszafizetési vagy kicserélési biztosíték érvényesítésének eljárása

Ha beteljesedett, hogy Ön minden elvárást betartott és még úgy sem használt a tablettánk, abban az esetben dönthet, hogy az árát igényli visszakapni, vagy esetleg kicseréljük a készítményét egy más hatóanyagú szerre. Szokás szerint kínálunk az Ön számára egy másik hatóanyagú  csereszert, melyet teljes mértékben díjtalan szállítunk házhoz az Ön számára. Zömmel a más különböző alapanyag már  teljesen biztosan be szokott válni, mert megtörténhet olyan eset eléggé ritkán, hogy egy alapanyag valamiért nem hatásos egy személynek. Ámde amennyiben kipróbál egy más alapanyagú gyártmányt, abban az esetben meglepődik az eredménytől, amellett mindjárt máshogy fordul vállalatunkhoz.

Amennyiben vissza akarja kapni az árát

Akkor nincs egyéb tennivalója, mint, hogy juttasson el nekünk a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy panaszbejelentő levelet, és akkor kap egy Claims Identification Number-t, azaz hogy egy panaszbejelentő azonosító számot. Ezzel a reklamációs számmal kérjük, legyen szíves, postázzon a cégünknek egy kérvényt postai úton arra a névre és címre, amiről a csomagja érkezett. Ebben a kérvényben javasoljuk, írja oda az Ön becses nevét, személyi adatait, és a felmerült gondját a gyógyszerkészítménnyel kapcsolatban. Kérjük, legyen szíves, írja meg eme levélben, hogy miféle eredményt azonkívül mellékhatást tapasztalt a készítmény szedésekor, és minden, a hatásával kapcsolatos tettét. Például ivott-e koffein-tartalmú italokat, és/vagy szesztartalmú ital az alkalmazása előtt vagy alatt, és szedett-e egyszerre vele másmilyen szereket, valamint hogy hányadik évében jár. Hogyha postára adta ezt offline kézzel írt levelet a megrendelésnél kapott névre és postafiók címre, akkor kérjük, írjon nekünk újból a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Hogyha megérkezett vállalatunkhoz a kézzel írt levele és átnéztük (4-10 nap), azután kontrolláljuk ,hogy mi történhetett, és feltéve, hogy Ön a betegtájékoztató szerint járt el azonkívül minden érdemi kívánalmunkat komolyan vette, abban az esetben jogosult a jótállásra, eszerint visszafizetjük Önnek a kiadását! Kérjük, ebben az esetben ne felejtkezzen el az írásos levelében megadni az utaláshoz kellő személyes adatait. Csak kézírásos kérvényt fogadunk el, miután ezt fénymásolnunk kell azonkívül bevinni a központunkba az adminisztrációhoz. Hogyha akármelyik adatot nem írja le, ami nélkülözhetetlen a pénz visszafizetési garancia érvényesítéséhez, abban az esetben az átutalást nem tudjuk elvégezni. Először, kérjük, legyen szíves, postázza vissza nekünk az igényelt medicinát, amely hatástalan volt, és mi ellenőrizzük, hogy cégünktől van-e. A megrendeléskor mindenkor egy jól elrejtett jelölést rakunk a portéka dobozára, levelére, ekképp megismerjük, hogyha nem gyógyszerkereskedésünktől származik a visszaszármaztatott portéka. A pénz visszafizetési garanciát kizárólag abban az esetben fogjuk érvényesíteni, ha a gyógyszer leveléből (bliszter) egyedül szigorúan legfeljebb egy tabletta nincs meg, vagy zselé esetében 1 tasak. Amennyiben egynél több darab hiányzik, innentől kezdve nem tudjuk majd egyik féle garanciát sem biztosítani Önnek még aktív panaszbejelentés esetén sem!

Hogyha Ön a garanciáját meg szeretné kapni, akkor kérjük, a Kapcsolat menüponton át írjon hozzánk egy levelet, jelezve benne a Claims Identification Number-t, úgymond egy egyedi panaszbejelentő azonosító számot, és írja le a bankszámlaszámát azonfelül az átutaláshoz nélkülözhetetlen összes adatot. Ha ezen adatait délután 4-ig megírja nekünk, abban az esetben még aznap visszautaljuk a kiadását, mely 24 órán belül megjön a számlaszámára. Erről egy képernyőképet tárolunk el, hogyha netalántán bizonyítanunk kell, hogy utaltuk a pénzt Önnek. A megrendelés feladásával ezeket a szabályokat Ön jóváhagyja.

Hogyha ki kívánja cserélni a készítményt

Ha Önnek valamiért nem volt hatásos az elküldött gyógyszerkészítményünk, vagy nem reagált pozitívan éppen arra az alapanyagra, ámde a pénzzel nem jut előbbre, hanem inkább megpróbálkozna egy próbára tenne egy másmilyen alapanyagú készítményt, akkor kérjük, legyen szíves, írjon számunkra egy reklamáló pár soros üzenetet a KAPCSOLAT menüpontban. Ilyenkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, azaz egy egyedi reklamációs azonosítási számot.

Ezután küldjön számunkra egy saját kézzel írt offline levelet arra a névre és postafiókcímre, ami a rendelt csomag megkapásakor feladóként rá volt írva! Ebben a kérvényben kérjük, írja meg az Ön kedves nevét, személyes adatait, hogy milyen lakáscímre vagy postacímre postázzuk pontosan a másik gyógyszerkészítményt amellett azt is, hogy mire szeretné, hogyha kicserélnénk a készítményt! Általában felkínálunk az Ön számára a tudásunk alapján egy másik más hatóanyagú terméket, ami gyógyszerkereskedésünk farmakológusai szerint már eredményes lesz. Amennyiben a két gyógyszer költsége nem tökéletesen megegyező, az átutalással, egyeztetés után lebonyolítható.

Ezután Önnek nyugtázzuk a kérését, ami után nincs egyéb teendője, mint hogy feladja postahivatalban ajánlott levélként, a kézírásos papír alapú üzenetet (benne a személyes adataival, telefonszámával, a cserélendő patikaszer nevével, a Claims Identification Number számával, azaz az egyedi reklamációs azonosítási számával egyetemben); valamint a rendelt küldeményén szereplő Feladó nevére valamint postafiók címre (ez lenne vállalatunk) a megmaradó továbbá felbontott árucikket visszaküldeni szíveskedjék.

Amennyiben beérkezett cégünkhöz a visszaküldött gyógyszer, az Ön adatai amellett a Claims Identification Number  akkor azt feldolgozzuk majd pár nap elmúltával a levelében olvasható adatok alapján feladjuk Önnek a csere terméket. A kézírásos papír alapú levél a célból lényegbevágó, mert cégünknek le szükséges fénymásolnia a számunkra írt kérelmét valamint el szükséges küldeni a központnak az adminisztráció feldolgozása végett.

Szállítási információk oldal a kiszállítási lehetőségekről, árakról, fizetési módokról, garanciális feltételekről, a garancia érvényesítésének módjairól tájékoztat.